RomanCart.com Forum Homepage
Forum Home Forum Home > RomanCart > Integration
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Changing from http to https

 Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
Message
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 7:40pm
Order Number     Error Message     Time (UTC)
24333115          4 Jan 2021 17:29:46
24330328          3 Jan 2021 16:18:37
24327523          2 Jan 2021 09:59:20
24326742          1 Jan 2021 22:54:06
24326717          1 Jan 2021 22:37:55
24325866          1 Jan 2021 13:47:46
24325151          31 Dec 2020 19:12:35
24325092          31 Dec 2020 18:22:56
24325085          31 Dec 2020 18:18:30
24324883          31 Dec 2020 16:26:44
24324856          31 Dec 2020 16:13:51
24324592          31 Dec 2020 14:15:48

As you can see nothing for the 05/01/2021
Back to Top
Support View Drop Down
RomanCart Team
RomanCart Team


Joined: 16 March 2004
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 10783
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 7:46pm
Hi,

That means that we were unable to receive an OK response from your URL.

You need to take a look at the URL and your web logs to see what happened.

Contact your web hosts and let them know the URL and exact times and they will be able to tell you.

Many Thanks
Support
Back to Top
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 January 2021 at 11:42pm
Hi,

There literally does not appear to be any evidence of any problem.

As I say it's been working for 3 years, and only stopped working after changing from http:// to https://

I've changed all options to https:// now, so maybe I should post the ROMANCARTXML variable to the success page instead?

Regards,
Paul

PS. another order didn't update to the database this morning.
Back to Top
Support View Drop Down
RomanCart Team
RomanCart Team


Joined: 16 March 2004
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 10783
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 12:08am
Hi,

You'll need to use your web logs to trace the calls and see what is the problem.
Your web hosts will be able to assist with this.

There isn't anything else to look at on the RomanCart side.
Many Thanks
Support
Back to Top
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 12:16am
is there a record of the ROMANCARTXML being sent anywhere.
Back to Top
Support View Drop Down
RomanCart Team
RomanCart Team


Joined: 16 March 2004
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 10783
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 6:16am
Hi,
If RomanCart does not receive an OK response then it will appear in the XML log as in your previous post.
Many Thanks
Support
Back to Top
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 12:25pm
I've removed the OK response, so why is it not appearing in the callback log.
Back to Top
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 12:31pm
In other words I'm deliberately causing a problem, to get a error. But, still nothing showing in the log. Vodahost is showing no errors in their logs as well, so is the ROMANCARTXLM variable still being sent. Because, there appears to be no evidence of that. Could it be held in a queue somewhere? or permanently stopped for some reason.
Back to Top
Support View Drop Down
RomanCart Team
RomanCart Team


Joined: 16 March 2004
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 10783
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 1:12pm
Hi,

In your earlier post you showed a log full of failed callbacks. Maybe see what you changed since then as at least it was being called then.
Have you found the callbacks in your webserver logs?

Many Thanks
Support
Back to Top
PaulDupre View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 January 2021
Location: Sutton
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PaulDupre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 January 2021 at 1:49pm
Hi Support,

All that was changed to start with was http:// to https:// by Vodahost - then it stopped logging.

I went through RomanCart and the website putting the extra s in the links, still nothing. Then, I added an 'echo "OK";' to the script, still nothing. There just appears no evidence of interaction between RomanCart and my script, no error logging, nothing. What is the IP address that the ROMANCARTXML variable should be posted from?

Regards,
Paul
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.046 seconds.